Jana Pendapatan Tanpa Modal dengan Program Dropship Gambir.My

Berniaga Lebih Mudah Dengan Kami

1. TAK PERLU MODAL
2. TAK PERLU NAK POS BARANG
3. TAK PERLU LAYAN CUSTOMER
4. TAK PERLU SIMPAN STOK
5. TIADA YURAN PENDAFTARAN
6. TIADA KOMITMEN JUALAN WAJIB

Dropship_System_Sistem_Gambir.My

Berniaga Lebih Mudah Dengan Kami

1. TAK PERLU MODAL
2. TAK PERLU NAK POS BARANG
3. TAK PERLU LAYAN CUSTOMER
4. TAK PERLU SIMPAN STOK
5. TIADA YURAN PENDAFTARAN
6. TIADA KOMITMEN JUALAN WAJIB

Dropship_System_Sistem_Gambir.My

Siapa yang sesuai menyertai program ini?

1. Orang yang ingin berniaga tetapi tiada modal dan masa.
2. Orang yang ingin buat duit sampingan sambil beronline di media sosial dan blog.
3. Orang yang banyak masa lapang tak tahu nak buat apa di online.
4. Orang yang sibuk, tiada masa nak layan whatsapp/wechat/PM tepi kanan dan kiri, tetapi masih ada hajat nak duit sampingan.
5. Pelajar yang suka beronline dan ingin buat duit sampingan.
6. Suri rumah yang selalu online dan tengok TV sambil-sambil jaga anak boleh buat duit tepi.
7. Orang yang buat online marketing nak study case cara dropship yang berkesan.
8. Generasi muda yang ingin berjinak-jinak dalam perniagaan Online.

Saya_newbie_dalam_berniaga

Saya newbie dalam bisnes, macam mana nak marketkan produk ni?

Soalan yang baik, Inilah lah peluang keemasan anda berniaga tanpa modal. Ramai sebenarnya yang ingin berniaga tapi tiada modal. Ya! inilah tujuan kami di Gambir.My kami memberi peluang untuk anda menjana pendapatan pasif hanya dengan share link, tak perlu ada modal, tak perlu simpan stok, semuanya kami yang buat.

Tugas anda sebagai promoter untuk kami, anda perlu sharekan referal link yang di generate didalam sistem kami dan iklankan kepada rakan-rakan anda di media social, blog atau lain-lain tempat asalkan tidak melanggar undang-undang.

Apabila berlaku pembelian melalui referal link yang anda kongsikan itu, komisen jualan akan di rekodkan secara automatik didalam sistem jualan kami. Semua transaksi pembelian dari pelanggan boleh dilihat didalam sistem yang kami sediakan, ianya sangat telus dan diyakini.

Komisen jualan bermula dari RM5-RM30 mengikut jenis barangan yang dijual, anda boleh boleh rujuk jumlah komisen didalam sistem nanti. Apa lagi jom serta Program Dropship Gambir.my

Kenapa perlu sertai Program Dropship Gambir.My?

1. Tiada yuran pendaftaran dan ianya percuma.
2. Barangan VIRAL dan senang untuk dijual.
3. Pembayaran komisen yang dinamik menggunakan sistem sepenuhnya.
4. Tidak perlu berurusan secara terus dengan pelanggan, ini  tidak akan memeningkan kepala anda, semuanya kami yang handle dari stok sehingga penghantaran kepada pelanggan. Mudah bukan?
5. Artwork marketing yang konsisten dan percuma untuk Dropshipper akan diberikan setiap minggu.
6. Semestinya group support (Whatsapp) oleh Gambir.My sentiasa membantu dari pelbagai sudut seperti gambar pengiklanan dan juga copywritting.
7. Prestasi jualan boleh dilihat secara online pada bila-bila masa melalui portal yang kami sediakaan di website Gambir.My

Macam mana nak mulakan?

1. Daftar sebagai Dropship Program
2. Promote link yang digenerate melalui sistem ke media social atau blog atau mana-mana tempat yang anda rasa sesuai dan tidak menyalahi undang-undang malaysia.
3. Bantu mereka membuat pembelian jika perlu.
4. Pelanggan akan membuat pembelian melalui link dropship yang anda iklankan/kongsikan.
5. Anda akan mendapat komisen dari jualan tanpa mengeluarkan kos dan menyimpan stok.

Siapa yang sesuai menyertai program dropship gambir.my

Siapa yang sesuai menyertai program ini?

1. Orang yang ingin berniaga tetapi tiada modal dan masa.
2. Orang yang ingin buat duit sampingan sambil beronline di media sosial dan blog.
3. Orang yang banyak masa lapang tak tahu nak buat apa di online.
4. Orang yang sibuk, tiada masa nak layan whatsapp/wechat/PM tepi kanan dan kiri, tetapi masih ada hajat nak duit sampingan.
5. Pelajar yang suka beronline dan ingin buat duit sampingan.
6. Suri rumah yang selalu online dan tengok TV sambil-sambil jaga anak boleh buat duit tepi.
7. Orang yang buat online marketing nak study case cara dropship yang berkesan.
8. Generasi muda yang ingin berjinak-jinak dalam perniagaan Online.

Saya newbie dalam bisnes, macam mana nak marketkan produk ni?

Soalan yang baik, Inilah lah peluang keemasan anda berniaga tanpa modal. Ramai sebenarnya yang ingin berniaga tapi tiada modal. Ya! inilah tujuan kami di Gambir.My kami memberi peluang untuk anda menjana pendapatan pasif hanya dengan share link, tak perlu ada modal, tak perlu simpan stok, semuanya kami yang buat.

Tugas anda sebagai promoter untuk kami, anda perlu sharekan referal link yang di generate didalam sistem kami dan iklankan kepada rakan-rakan anda di media social, blog atau lain-lain tempat asalkan tidak melanggar undang-undang.

Apabila berlaku pembelian melalui referal link yang anda kongsikan itu, komisen jualan akan di rekodkan secara automatik didalam sistem jualan kami. Semua transaksi pembelian dari pelanggan boleh dilihat didalam sistem yang kami sediakan, ianya sangat telus dan diyakini.

Komisen jualan bermula dari RM5-RM30 mengikut jenis barangan yang dijual, anda boleh boleh rujuk jumlah komisen didalam sistem nanti. Apa lagi jom serta Program Dropship Gambir.my

Saya_newbie_dalam_berniaga
Dropship-dengan-mudah-dengan-gambir.my

Kenapa perlu sertai Program Dropship Gambir.My?

1. Tiada yuran pendaftaran dan ianya percuma.
2. Barangan VIRAL dan senang untuk dijual.
3. Pembayaran komisen yang dinamik menggunakan sistem sepenuhnya.
4. Tidak perlu berurusan secara terus dengan pelanggan, ini  tidak akan memeningkan kepala anda, semuanya kami yang handle dari stok sehingga penghantaran kepada pelanggan. Mudah bukan?
5. Artwork marketing yang konsisten dan percuma untuk Dropshipper akan diberikan setiap minggu.
6. Semestinya group support (Whatsapp) oleh Gambir.My sentiasa membantu dari pelbagai sudut seperti gambar pengiklanan dan juga copywritting.
7. Prestasi jualan boleh dilihat secara online pada bila-bila masa melalui portal yang kami sediakaan di website Gambir.My

Macam mana nak mulakan?

1. Daftar sebagai Dropship Program
2. Promote link yang digenerate melalui sistem ke media social atau blog atau mana-mana tempat yang anda rasa sesuai dan tidak menyalahi undang-undang malaysia.
3. Bantu mereka membuat pembelian jika perlu.
4. Pelanggan akan membuat pembelian melalui link dropship yang anda iklankan/kongsikan.
5. Anda akan mendapat komisen dari jualan tanpa mengeluarkan kos dan menyimpan stok.

Mulakan pernigaan tanpa modal dengan program dropship gambir.my

Saya sudah faham, bagaimana saya boleh mulakan program dropship ini?

Tahniah! kerana anda cepat belajar, Jom kita mulakan pendaftaran sebagai Ejen Dropship Gambir.My sila tekan disini